КАЧЕСТВО И ВИЗИЯ

ПЛОЧИ ОТ ФИБРОЦИМЕНТ

ЗА ПОКРИВИ И ФАСАДИ

Иновативен материал

Плочите от фиброцимент предлагат както съвременни, така и различни възможности за дизайн. Това е първият избор за много архитекти, защото фиброциментът изглежда естетически красив, а разходите за неговото инсталиране го правят изключително рентабилен икономически материал. Комбинацията от синтетични влакна, вода, цимент и минерали правят този материал един от най-екологичните и универсални. Плочите от фиброцимент са материал, който предлага многобройни предимства като цена, качество и дълготрайност.

Плочите удовлетворяват напълно изискванията за естетика - оригиналност на архитектурната пластика, екологичност, универсално приложение - сгради с покривни наклони от 11 до 90 градуса, надеждност и сигурност, лесен монтаж, дълготрайност, икономичност, разнобразност на различна повърхност и визия.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ПЛОЧИ ОТ ФИБРОЦИМЕНТ?

Плочите от фиброцимент са с дебелина от 4 мм и са значително леки, но въпреки това отговарят на стриктните изисквания на климатичните условия както през зимата, така и през лятото. Въпреки теглото им, плочите от фиброцимент са много здрави и нечупливи, което позволява бърза и лесна работа. Не съществуват загуби както при друг тип материал. Материалът не пропуска вода, не се пука и не гори.

Плочите могат да бъдат произведени в различни форми, за да се даде възможност за неограничен набор от визуални ефекти, които би било невъзможно да се получи с други материали.

Архитектът има възможност да избере цвета, който желае, размера, който му допада и формата, която иска, за да осъществи покрива на мечтите си. Силни, гъвкави и красиви, плочите от фиброцимент придават невероятна добавена стойност на къщата. Това е материал за креативно бъдеще.покривни керемиди

Видове монтаж

Предлагаме три вида монтаж с плочите от фиброцимент-модел "класик", модел "релеф" и модел "диагонал".

Инженеринг

Пълният инженеринг на фирматата включва разработка на детайли за всеки индивидуален проект, доставка на материали и изпълнение.

Натоварване

Натоварването на плочите е изключително малко-15кг/м2. По този начин се олекотява конструкцията, което прави плочите от фиброцимент предпочитан материал.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Функционалността е запазена марка на плочите от фиброцимент. Те комбинират сила и сигурност, стил и дълготрайност, устойчивост и естетика. Покриви и фасади, реализирани с фиброцимент, се сливат с природата, те са рентабилни и екологични.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОКРИВИ И ФАСАДИ

Всички наши проекти

"BUILDING EXCELLENCE"