Креативен дизайн Леки и здрави плочи За покриви и фасади Проекти с плочи от фиброцимент Плочи от фиброцимент за покриви и фасади Проекти на къщи

ПОКРИВИ И ФАСАДИ ПЛОЧИ ОТ ФИБРОЦИМЕНТ

Плочи от фиброцимент - инвестиция в бъдещето

Взетите решения днес, определят света в утрешния ден. Затова е много важно каква архитектура, какви материали и какви технологии ще оставим на децата ни.

Модерен материал

Възможностите, които предоставят в архитектурно-строително отношение плочите от фиброцимент, ги правят предпочитан покривен материал. Понякога и единствено възможен за реализация. Покривът , изпълнен с плочи от фиброцимент, е не само емоционална представа за дом и успешен завършек на започнатия градеж, той е и естетически издържаният, надежден и архитектурно-строителен елемент. Комбинацията от синтетични влакна, вода, цимент и минерали правят този материал един от най-екологичните и универсаани, предлагани на пазара във формата на плочи и декоративни панели. Плочите от фиброцимент са материал, който предлага многобройни предимства като цена, качество и дълготрайност. Това е материал, който има възможност за адаптация към всички видове архитектури, форми и наклони, запазвайки перфектния завършек. Става въпрос за съвремен, модерен и екологичен материал, който запазва във времето своите техническите свойства. Плочите удовлетворяват напълно изискванията за естетика - оригиналност на архитектурната пластика, екологичност, универсално приложение - сгради с покривни наклони от 11 до 90 градуса, надеждност и сигурност, лесен монтаж, дълготрайност, икономичност, разнобразност на покривната повърхност и визия.

Инвестиция в бъдещето

Покривът е една дълготрайна инвестиция. Функционалността е запазена марка на плочите от фиброцимент. Те комбинират сила и сигурност, стил и дълготрайност, устойчивост и естетика. Това ги прави идеален избор за материал на бъдещето. Материалът е в перфектно съчетание с природата. Покриви и фасади, реализирани с фиброцимент, се сливат с природата, те са рентабилни и екологични. Фиброциментът много бързо се превръща в популярна и универсална алтернатива на каменните шисти в България. В страни като Франция, Испания, Великобритания и Бенелюкс, този материал се използва отдавна. Предимството на фиброцимента е, че предлага едновременно съвременни и гъвкави варианти за визия, за да се създадат невероятни покриви от бъдещето. Те са икономически рентабилни, енергийно ефективни и позволяват невероятна вариативност за младите и модерни архитекти.

Архитектурна естетика

Плочите от фиброцимент предлагат както съвременни, така и различни възможности за дизайн. Използват се от много архитекти за уникални покривни и фасадни решения. Това е първият избор за много архитекти, защото фиброциментът изглежда естетически красив, а разходите за неговото инсталиране го правят изключително рентабилен икономически покривен материал. Материалът бива гладък и релефен, елегантен и традиционален. Неговата универсалност е високо ценена. Цветовете са вдъхновени от природата и създадени както за градска, така и за природна среда. Цветовата гама се състои от единадесет цвята - черно, бяло, бежаво, кафяво, платинево, сиво, червено, теракота, сиво-цинк, сиво облачно и сиво зеленикаво. Плочите могат да бъдат произведени в различни форми, за да се даде възможност за неограничен набор от визуални ефекти, които би било невъзможно да се получи с други материали. Архитектът има възможност да избере цвета, който желае, размера, който му допада и формата, която иска, за да осъществи покрива на мечтите си. Силни, гъвкави и красиви, плочите от фиброцимент придават невероятна добавена стойност на къщата. Това е материал за креативно бъдеще.