#htmlcaption1 #htmlcaption2 #htmlcaption3 #htmlcaption4 #htmlcaption3 #htmlcaption4

ПОКРИВИ И ФАСАДИПЛОЧИ ОТ ФИБРОЦИМЕНТ

ПРЕДИМСТВАТА НА ФИБРОЦИМЕНТА

Най-добрите суровини за най-здрави плочи

Плочите са съставени от високо технологични фибри и минерали.Те са продукти от най-високата класа и имат 30 години гаранция. Изработката на плочите и обработката на бордовете се извършва единствено по технологичен и автоматичен път. Само годните плочи се предлагат на пазара.

Екологичен материал

Материалът е абсолютно екологичен и енергийно спестяващ. Плочите са боядисани с три слоя екологична боя

Различни форми, размери, цветове

Плочите биват гладки и релефни. За разлика от други покривни материали, фиброциментът не се чупи и има непроменлива дължина, широчина и дебелина. Размерите са стабилни и нямат нужда от допълнителна обработка, което позволява мигновената им инсталация. Това създава изключителна икономия на време. Плочите се предлагат в различни цветове. Материалът има свойството да променя цвета си според светлината.

Материалът е лек и устойчив

Плочите от фиброцимент са с дебелина от 4 мм и са значително леки, но въпреки това отговарят на стриктните изисквания на климатичните условия както през зимата, така и през лятото. Въпреки теглото им, плочите от фиброцимент са много здрави и нечупливи, което позволява бърза и лесна работа. Не съществуват загуби както при друг тип материал. Материалът не пропуска вода, не се пука и не гори.